Лидерът на Възраждане“ предрече кратък и вреден живот на ротационното

...
Лидерът на Възраждане“ предрече кратък и вреден живот на ротационното
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ измамиха избирателите си, добре дошли са при нас

Лидерът на „ Възраждане “ предсказа къс и нездравословен живот на ротационното държавно управление

С решението за ротационен кабинет ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ излъгаха близо 1,2 млн. свои гласоподаватели. Тези хора са добре пристигнали при нас, те имат избор в наше лице, тъй като не променяме позициите си, не разделяме хората въз основата на техните убеждения, а единствено по това дали държат България да е самостоятелна, свободна от корупция и фактор в интернационалните връзки.  Това съобщи във Варна ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. 

Той дефинира обстановката като добра за партията, само че извънредно неприятна за България и окачестви бъдещото общо държавно управление сред взаимно отричащите се допреди дни две обединения като най-крупното политическо изменничество през последните 10 година, предизвикано от външен напън за опазване на колониалната взаимозависимост на страната. „ Двете обединения демонстрираха, че в нашата политика няма значение какво обещаваш, какви платформи представяш, само от голяма важност е волята на американския дипломат “, сподели Костадинов. 

Според него бъдещият кабинет ще вкара страната в дългова серпантина, ще доунищожи остатъците от българската войска, ще изкара „ Булгартрансгаз “ от забранителния лист за приватизация и ще се опита да въвлече България във войната в Украйна. „ Ако това се случи, ще изкараме хората по улиците, тъй като България се разсънва “, предизвести Костадинов.

Той предсказа къс живот на ротационното държавно управление поради явната злост сред субектите в него и шеговито назова новата управническа мегакоалиция „ Инвалид “. „ Кабинетът може и да оцелее до локалните избори, само че двете обединения в него ще имат разнообразни претенденти за кметове и борбата сред тях ще е съдбовна за държавността “, уточни Костадинов и предвижда политическа гибел на обединенията – участници в държавното управление.   

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР