Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов отново излезе с декларация от

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов отново излезе с декларация от
Коментари Харесай

Костадинов призова евроатлантическите лицемери да спрат закриването на въглищните централи

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов още веднъж излезе с декларация от трибуната на Народното събрание против плануваното в Плана за резистентност затваряне на " Марици " -те в Стара Загора.

" Когато 48-ото Народно заседание стартира работа съгласно проамериканските партии най-належащите проблеми за партиите се оказаха  и изпращане на като подарък ", сподели той. Темата трансферира към настояванията на " Възраждане " за енергийна самостоятелност и проверка на Плана за резистентност в тази посока.

" Закриването на " Марици " -те би било тежко закононарушение към родината, националната сигурност, икономическо ликвидиране на Южна България ", уточни Костадинов. Той назова искащите закриването " политически лицемери " от " четворната коалиция ".
 Кой поставил автограф за затварянето на въглищните централи - ГЕРБ и Политическа партия разиграха сценка Обновена
Кой поставил автограф за затварянето на въглищните централи - ГЕРБ и Политическа партия разиграха сценка

Такива безумни задължения не сме поемали, твърди Теменужка Петкова

" Икономиката ни ще се сложи на колене, а на терминал 2 ще се извият опашки от преминаващи. Енергийната самостоятелност на България явно е проблем за евроатлантическите партии... готвят се непознатите посолства да закрият мощности с доходи 2.7 милиарда лева ", аргументира се той. В декларацията на " Възраждане " бе маркирано, че " наподобява, всичко е решено отвън България и нямаме право на глас " , както и че се чака яд на служащите от въглищните централи, призовани бяха от Българска социалистическа партия да застанат зад служащите.

В умозаключение Костадин Костадинов прикани Народно събрание да постави завършек на поредицата от решения и съобщи: " Ако непознатите партии надделеят, ще би трябвало да се изправят пред съда и да поемат отговорност за своите решения ".
 Пеканов ще ни води към Зелената договорка
Пеканов ще ни води към Зелената договорка

Той ще бъде ръководител на Консултативния съвет за сделката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР