Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов отговори на председателя на БСП

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов отговори на председателя на БСП
Коментари Харесай

Костадинов отговори на Нинова за вота на недоверие: Корнелия пак нещо се е предозирала

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов отговори на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която го упрекна, че крепят кабинета и по тази причина не дават подписи за инициирания от социалистите избор на съмнение към държавното управление.

 

" Корнелия отново нещо се е предозирала. Още в първия вероятен ден, откакто разгласи, че желае да внесе избор на съмнение към държавното управление, и споделих, че ще я подкрепим, само че след края на акцията, като по-късно го споделих и на медиите. За да и покажа доброжелателност незабавно събрахме подписите и с корекции на претекстовете за вота ги дадохме на Българска социалистическа партия ", написа във Facebook Костадинов.

 

По-рано денем Корнелия Нинова съобщи от Хасково: " Искам да съм ясна. „ Възраждане ” отхвърлиха да внесем избор на съмнение за национална сигурност и защита, както в този момент, по този начин и по време на балотажите за кмет. Явно Тагарев им харесва. Или си вършат други политически сметки. Официалният мотив беше, че не е добре да се прави избор по време на предизборна акция. Само да напомня, че инициираният от тях и подсилен от нас и „ ИТН ” избор за енергетика се организира по време на акцията. Така че, до каква степен са откровени претекстовете им, сами преценете. "

 

Обяснението на Костадинов е:

" Миналата седмица даже се чухме и и споделих да внесе вота на 31 октомври, след първия тур, с цел да може дебатите по него да са на 7 ноември, 2 дни след втория тур. Тя се съгласи, обаче в този момент написа друго - били сме крепили държавното управление, че и даже подписи не сме дали:) Впрочем, това го написа в Хасково, където е отишла да поддържа претендента за кмет Николай Ставрев, който е претендент на коалиция ППДБ-БСП:) Кажете ми какъв брой и с какво би трябвало да си злоупотребил, с цел да твърдиш, до момента в който подкрепяш претендента на държавното управление в Хасково, че ние поддържаме същото това държавно управление, а ти искаш да го сваляш:) И дали не става дума за необикновен, само че постоянно срещан в българската политика тип политическа шизофрения?
Не е хубаво да се лъже! Особено важи за Българска социалистическа партия, като най-старата партия в България. Защото след това поради едни нищо и никакви 99% от българските политици на останалите ни излиза неприятно име:)
п.п. а нашият избор на съмнение го внесохме незабавно откакто държавното управление, чиито претенденти за кметове Българска социалистическа партия крепи, внесе териториалните проекти за енергиен преход на 30 септември. Там имаше периоди, нетърпящи отсрочване - нещо, което за вота, предлаган от Българска социалистическа партия, не важи. "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР