Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов обяви, че вчера е присъствал

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов обяви, че вчера е присъствал
Коментари Харесай

Костадинов: Ще превърнем България във фактор не само на Балканите, но и в Европа

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов разгласи, че през вчерашния ден е участвал на интернационална конференция в Унгария. Събитието се е провело в унгарския парламент в Будапеща, като е имало представители на 6 партии , надлежно от България, Унгария, Нидерландия, Чехия, Швеция и Швейцария, които са подписали обща декларация за взаимни дейности против опитите за изтриване на европейската цивилизация от страна на настоящия наднационален хайлайф на Европейския съюз.

„ Възраждане “ гради нови съюзи! Времето на досегашния колониален хайлайф в нашата страна изтича. Тепърва ще превърнем България във фактор освен на Балканите, само че и в Европа! “ , написа той в профила си във Фейсбук.

Малко преди този момент той разкри, че е посетил и Парка на свободата в центъра на Будапеща, където е видял величествен монумент с надпис: „ Слава на руските герои освободители “.

„ Паметникът и паркът са идеално поддържани, пред паметника има даже венец. Будапеща е превземана няколко пъти от съветските и руските войски, последно през 1956 година, когато Съюз на съветските социалистически републики потушава брутално унгарското въстание против комунизма. Очевидно унгарците нямат исторически аргументи да обичат руснаците. Само че паметникът си стои и никой нито го поругава, нито го огражда, нито желае да го маха. Унгария е страна, която уважава историята си и по тази причина има бъдеще. България, повече от явно, е ръководена от еничари, които злокобно поругават и изнасилват нашата история ден след ден към този момент десетилетия. Унгария почита историята си, има мощно настояще и обещаващо бъдеще. България, в случай че продължава по този начин, мисля че няма смисъл да ви споделям дали има бъдеще или не “, написа той в обществената мрежа.

Лидерът на „ Възраждане “ приканва да се унищожат еничарите , преди те да унищожат каквото е останало от страната ни.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР