Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов написа във Фейсбук страницата си,

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов написа във Фейсбук страницата си,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Бях на приема в руското посолство, отидох и на прием в полското

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов написа във Facebook страницата си, че е ходил на годишния дипломатически банкет в съветското посолство. Той показва още, че преди две седмици е ходил в полското посолство на техния годишен дипломатически банкет, а по-рано е имал публична среща с алжирската посланичка Байя Бенсмаил в Народното събрание.

 

Костадинов отбелязва, че след всяко такова събитие по протокол се прави публична фотография. По думите му тези приеми и срещи са обществени, като на някои от тях участват стотици хора.

 

Костадинов разяснява, че след присъединяване му на приема евроатлантическата общественост у нас най-сетне е намерила едно доказателство, че „ Възраждане “ е проруска партия - една публична фотография с съветската посланичка.

 

" Истината обаче е, че в действителност ние сме проалжирска партия ", написа той и прибавя, че за доказателство ползва фотография от срещата с алжирския посланик.

 

„ Официално посещаване на банкет дружно с още 500 души един път в годината в съветското посолство е едно, а вървене по три пъти в седмицата на секрети срещи в американското посолство е напълно друго “, разяснява водачът на „ Възраждане “. И показва, че визитата на приема е демонстрация на дипломатическо почитание към Русия.

 

По думите му Русия може да ни бъде единствено сътрудник и съдружник, както и Алжир. Костадинов показва, че сега Алжир е измежду най-големите снабдители на газ за Европа (вкл. и полутечен газ).

 

Тържествен банкет в навечерието на Деня на Русия се състоя в съветското посолство в София, съобщи през вчерашния ден ТАСС. На събитието участваха водачи на политическа партия " Възраждане ", както и български социалисти, ветерани, представители на доста български публични организации, на Българската православна черква, учени и културни дейци, уточни организацията.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР