Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов и председателят на парламентарната група

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов и председателят на парламентарната група
Коментари Харесай

Костадинов: Ако ПП-ДБ направят правителство с ГЕРБ, ще се борят за влизане в парламента на следващи избори

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов и ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов разясниха пред публицисти в Народното събрание опцията за сформиране на държавно управление. 

" Не е допустимо да се сформира държавно управление с първия мандат. На въпрос за договарянията сред първите две обединения, той разяснява, че е видял " обезсърчение и изтощение в очертаващата се патерица на ГЕРБ " – " Продължаваме промяната – Демократична България ", сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, съобщи репротер на " Фокус "

Според Костадинов втората мощ в Народното събрание е сложена в " тежка невъзможност ", тъй като гласоподавателите им не желаят държавно управление с ГЕРБ. " Ако създадат държавно управление с ГЕРБ, на идващите избори ще се борят за влизане в Народното събрание ", съобщи водачът на " Възраждане ".

Попитан кой мандат биха подкрепили от Има Такъв Народ, Тошко Йорданов каза, че няма по какъв начин да отговори на този въпрос, тъй като не е чул какво предлага групировката с първия мандат и другата – с втория.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ заяви, че по-късно ще направи коментар пред медиите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР