Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов е категоричен, че след като

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов е категоричен, че след като
Коментари Харесай

Костадинов: Ще се опитат ли родните гугутки да прислугват на американския орел

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов е безапелационен, че откакто Путин още веднъж е изненадал всички с решението си, ще последват договаряния и война няма да има. Той обаче повдигна въпроса за държанието на българските държавници.

" Вчера Путин още веднъж изненада всички с решението си да признае донбаските републики за самостоятелни. С оглед на обстановката, нагнетявана месеци наред от Съединени американски щати, в този момент има два избора - или да се отива към война, или да се отива към договаряния ", написа той във Facebook.

По думите му " за договаряния руснаците упорстват от месеци, само че никой не искаше да ги чуе ".

" Тъй като война няма да има, в този момент предстоят договаряния. Въпросът, който ни касае директно, е следният - ще се опитат ли родните гугутки за следващ път да прислугват на американския орел, или за първи път ще проявят мъдрост и въздържаност и вместо да повтарят като папагали инструкциите от ембасито, да слагат на масата въпроса за правата на българите в Бесарабия, Таврия, Донбас и Крим. Защото българи има, както в Украйна, по този начин и в Русия - и нашата страна мълчи както за едните, по този начин и за другите ", разяснява още Костадинов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР