Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов атакува за пореден път кабинета.С

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов атакува за пореден път кабинета.С
Коментари Харесай

Костадинов: Кирил Петков и неговата клика рискуват да доведат страната до блокаж

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов нападна за следващ път кабинета.

" С отхвърли си да приложат демократичния метод, а точно при загуба на парламентарно болшинство да се отиде на нови избори в търсене на доверие от суверена, както споделя конституцията, Кирил Петков и неговата клика рискуват да доведат страната до блокаж и цивилен противодействия с непоправими последствия.

Кирил Петков и неговото ръководство напук ще създадат по този начин, че хора с разнообразни визии да се изправят не пред урните едни против други, а пред дома на демокрацията и единството, а точно пред Народното събрание.

Ние от “Възраждане” отхвърляме да носим отговорност, в случай че се стигне до конфликти сред хора с разнообразни политически възгледи и призоваваме това конфигурирано държавно управление от Американското посолство да не потапя страната в безпорядък по сходство на други “демократизирани страни” на правилото " Ако не ние, то потоп ".

Нека демокрацията да се завърне и да отидем на нови избори, където народът да се произнесе като на референдум, а не да чакаме следващия национален изменник да бъде корумпиран.

Защото, в случай че пазаруването и продаването на гласове е закононарушение, то пазаруването и продаването на “народни предатели " е закононарушение и честен крах в очите на обществото, към което принадлежим всички ние, без значение от партийната багра.

България има потребност от нормализация! ", съобщи Костадин Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР