Лидерът на торите Грант Шапс е бил обвинен, че се

...
Лидерът на торите Грант Шапс е бил обвинен, че се
Коментари Харесай

Грант Шапс е обвинен, че се е усмихвал, докато водещият на Sky изброява случаи на лошо поведение на торите

Лидерът на торите Грант Шапс е бил упрекнат, че се е усмихвал по време на телевизионно изявление онлайн, до момента в който е бил разпитан по отношение на обвиняванията в непозволено държание против депутатите от торите.

Министърът на защитата беше изтеглен от водещата на Sky News Кей Бърли, откакто изглеждаше ухилен, до момента в който тя изброяваше поредност от случаи, в които торите са изгубили камшика след обвинявания в съществено нарушаване. Той твърди, че е бил там, с цел да приказва за две войни.

Снощи партията удостовери, че задната пейка Марк Мензис е разследван за изказвания, че е изискал партийни средства, откакто е бил затворен в апартамент с " неприятни хора ". Той се съгласи да се откаже от камшика на торите.

Г-жа Бърли изброи поредност от случаи, заявявайки: „ Камшикът беше отхвърлен от Скот Бентън поради лобистки скандал. Питър Боун, още веднъж някогашен народен представител от Консервативната партия, за полов тормоз, Нийл Париш за гледане на порно - или това бяха трактори в залата на Камарата на общините.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР