Лидерът на Спаси София лобирал пред районните кметове да издават

...
Лидерът на Спаси София лобирал пред районните кметове да издават
Коментари Харесай

Покровителства ли Борис Бонев бежанската мафия заради секс със сирийски мигранти?   

Лидерът на " Спаси София " лобирал пред районните кметове да издават подправени адресни регистрации на незаконно прекосилите българската граница мигранти от арабски и африкански страни, издадоха наши източници в Столична дирекция на вътрешните работи, които били получили серия тъжби против мигрантските нападения в центъра на столицата. Борис Бонев, който си завоюва прозвището " безконечният претендент за кмет " на София, бил измежду най-властните и авторитетни настойници на бежанската мафия и по-специално на столичното й поделение. 

Причината за ненадейно пробудилата се грижа за малцинствата била прозаична. Десният политик с лява резба бил разкрил сладостта на мъжката близкоизточна обич и постоянно употребил услугите на надарени и обрязани арабски пениси, чиито притежатели се подвизават по протежението на булевардите " Мария Луиза " и " Сливница ", само че най-много на Централна гара и Женския пазар. 

Ченгетата коментират, че мургавите момчета не са свободни електрони, а част от гъста мафиотска мрежа незаконни мигранти, разселени в едни от най-престижните региони на София. Те са се специализирали в разпространяване на дрога, набези, джебчийство, както и в по този начин обичаната на Бонев мъжка проституция. Млади и извънредно потентни, неканените посетители били обичан десерт на извратеняци и гьотферени, подвизаващи се из софийските потайности. 

Нещо повече - тарторите на мигрантската мафия били сключили " годишни контракти " с авторитетни представители на гей обществото и против дебела такса им изпращали момчета на авансово указан адрес, където се вихрели разюздани педерастки оргии. ВИП клиентите пък се заели никой да не закача арабските сводници. 

Най-вероятно по тази линия водачът на " Спаси София " бил поел началство над бежанците и употребявал въздействието си да им обезпечи гладко престояване в столицата. Не инцидентно авторитетният общинар спирал всички опити да се затегне защитата към джамията и банята, където араби и роми плашат и мародерстват мирните жители, описват осведомени с инспекцията служители на реда.
Източник: crimesbg.com









 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР