Лидерът на сочената за антиевропейска и проруска партия Възраждане написа

...
Лидерът на сочената за антиевропейска и проруска партия Възраждане написа
Коментари Харесай

Костадинов гневен на извънредните емисии за смъртта на Кралица Елизабет Втора: Чуждопоклонници

Лидерът на посочената за антиевропейска и проруска партия " Възраждане " написа ядосан пост против медиите, тъй като са излъчили изключителна емисия за гибелта на кралица Елизабет Втора.

" Някой може ли да ми изясни за какво гибелта на непознат държавен глава би трябвало да е мотив за изключителна емисия вести по всичките ни " национални " малките екрани? Ако, недай си боже, нещо стане с българският президент, дали ще има изключителна централна емисия вести по ББС, по какъв начин мислите?

Нямам думи за чуждопоклонничеството в нашата страна... "



По-късно той написа нов пост:

" Преди 1989 година гибелта на всеки общоприет секретар на Централен комитет на Комунистическа партия на Съветския съюз на Съюз на съветските социалистически републики ставаше мотив за изключителни излъчвания на новините, погребенията им се предаваха онлайн, а в страната ни се обявяваше печал. Тъй като времената и метрополиите се менят, само че нравите и блюдолизците не, нява да се учудя в случай че видя същото и у нас в този момент, след гибелта на британската кралица. Впрочем първото нещо с изключителните излъчвания вести към този момент го видяхме, а освен това медийната вакханалия занапред се развихря. В този ред на мисли, единствено си представете на какво ще станем очевидци, в случай че нещо се случи с Байдън. Просто не ми се мисли...

И още нещо. Преди няколко месеца в Япония убиха най-дълго управлявалият там министър-председател - Шиндзо Абе. Япония е велика икономическа мощ, доста уважавана страна, имаме обичайни, въпреки и не доста дълбоки връзки, никага не сме имали спорове, даже сме били съдружници по време на Втората международна война. Това трагично събитие не стана мотив за изключителни излъчвания на централните вечерни вести по нашите малките екрани. Изводите оставям на вас. "

Ето и част от мненията под поста му:

" God, Shave the Queen! Ама....тя била смъртна?!

Горките висини! Горби и Кралицата се преселиха заедно. Сега единия ще колонизира съзвездия, другия ще ги разделя. Коце, не си трови нервите с мисирковия двуличен възторг. Надсмивай им се, друго не ни остава "

Защото това е Върховния Рептил на планетата и прислужниците му тъгуват откровено и персонално.

Кирцата в случай че отново не улучи парапета и сЪ търкулне завалията, дъл жЪ го пуснат по ефиро изключително у Агелизко да му се поклонят до земи? Явно сме жители на кралицата. Добре е да се знае.

Не виждам телевизия и се усещам прелестно.Тук прочитам заглавието и не отварям-знам какво написа.Не си изцапвам зрението,слуха и мозъка с непотребна,ненужна информация.Чета това,което считам,че е потребно за моят Дух.Идва времето,когато информационните технологии и медиите няма да са нужни-за тези,които ме схващат какво желая да кажа.Бъдете здрави и щастливи! 

Време е за смяна в България! Отишла си от този свят една жена,живяла и царувала 70 години,значи е била добра! Да почива в мир и толкоз! Има си доста поклонници,които ще плачат! Нека не забравяме,че сме българи и имаме хора за които да си плачим, които да поплачат и за нас!

" Защото е една ера с доста събития, персони, обрати и е оставила диря в историята. Докато нашия няма да остави безусловно никаква диря в международната история.

Мащабите на двамата като персони са несъпоставими. "

Аз не виждам ТВ! Кой е починал? "

" Спокойно. Сигурен съм, че когато Путин почине също ще има изключителна емисия "

" Коце, не се прави на по-католик от папата! Смъртта на най-дълго управлявалият монарх на UK е международно събитие, което заслужава изключителна емисия вести! Друг е въпросът, че ние нямаме просвета и обичаи в тази материя и монархията е екзотика за нас! Това да ни е казусът с непознато поклонничеството!

Елизабет Втора бе най-възрастният настоящ монарх в света. И в Италия, Германия и доста други страни пуснаха изключителни излъчвания. Да почива в мир    </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР