Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е дал заповед за

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е дал заповед за
Коментари Харесай

Ким Чен-ун е наредил увеличаване на производствения капацитет на оръжейните фабрики

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е дал заповед за увеличение на индустриалния потенциал на оръжейните заводи, като значим сегмент от укрепването на отбранителните качества на страната. Това е съобщила държавната осведомителна организация KCNA, представена от Reuters .

От 3 до 5 август Ким направи работни визити в огромни оръжейни заводи, в това число индустриални линии за мотори за стратегически крилати ракети и дронове, оповестява организацията.

Ким е посетил и фабрики, които създават многоцевни пускови установки за голямокалибрени ракети и транспортьори с електропускови установки, употребявани за изстрелване на балистични ракети.

По време на посещаване във фабриката за муниции той е отбелязал подобряването на прецизната обработка, модернизацията и автоматизацията в производството на снаряди за голямокалибрени многоцевни ракетни установки, са съобщили KCNA.

Северна Корея постоянно тества ракетни установки с по-голям диаметър, съвременни крилати ракети и най-новите балистични ракети, а предишния месец и междуконтинентални балистични ракети с твърдо гориво.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР