Лидерът на Сектор Г Иван Велчев - Кюстендилеца обяви, че

...
Лидерът на Сектор Г Иван Велчев - Кюстендилеца обяви, че
Коментари Харесай

Кюстендилеца: В петък ще видите едно безпрецедентно обединение между големите български отбори

Лидерът на Сектор " Г " Иван Велчев - Кюстендилеца разгласи, че в петък се приготвя огромен митинг пред Министерски съвет, на който ще участват огромна част от футболните ни клубове. Това той разгласи въз основата в Бояна, пред която през днешния ден се провежда протестен палатков лагер от ЦСКА - София в поддръжка на Димитър Бербатов.

„ Изчакваме българския съд да се произнесе. Вярваме и няма да се предадем. Безумие и цялостна поддръжка за нашия шеф Филип Филипов. Взимат безобразни решения. Хората са посочили, че са извънредно дебелокожи и безочливи. В петък ще вършим голям митинг през Министерски съвет. Няма да оставим нещата по този начин и ще се борим до последно. Приветстваме Димитър Бербатов. Искаме млади и кадърни хора. Тук можем да си скандираме колкото желаеме. В петък ще видите едно невиждано обединяване сред огромните български тимове. Това, че някои шефове и притежатели на клубове са подвластни по един или различен метод от БФС, това не може да ни спре да подкрепим Димитър Бербатов. Притеснени са от БФС. Не им се желае да има палатков лагер тук. Имаме всички документи и всичко е законно. Ще стоим непрекъснато 24/7 “.

„ Стойчо Младенов и другата част от треньорския щаб на ЦСКА ще дойдат тук в 12:30 “.
 Адвокатът на ЦСКА - София: Съжалявам, че няма различен водещ клуб от efbet Лига, който да е на страната на справедливостта Адвокатът на ЦСКА - София: Съжалявам, че няма различен водещ клуб от efbet Лига, който да е на страната на справедливостта  Адвокатът на ЦСКА - София: Съжалявам, че няма различен водещ клуб от efbet Лига, който да е на страната на справедливостта Адвокатът на ЦСКА - София: Съжалявам, че няма различен водещ клуб от efbet Лига, който да е на страната на справедливостта 28 март | 11:09  ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва 28 март | 10:52  ЦСКА - София и Бусато не могат да се схванат за нов контракт ЦСКА - София и Бусато не могат да се схванат за нов контракт 28 март | 10:40 Още от БГ Футбол  Устрем (Дончево) победи Рилци (Добрич) Устрем (Дончево) победи Рилци (Добрич) 28 март | 11:14 82 0  Адвокатът на ЦСКА - София: Съжалявам, че няма различен водещ клуб от efbet Лига, който да е на страната на справедливостта Адвокатът на ЦСКА - София: Съжалявам, че няма различен водещ клуб от efbet Лига, който да е на страната на справедливостта 28 март | 11:09 186 1  ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва 28 март | 10:52 958 8  Дъглас Иваноф с огромни шансове да остане в Локомотив (Пд) Дъглас Иваноф с огромни шансове да остане в Локомотив (Пд) 28 март | 10:41 456 0  ЦСКА - София и Бусато не могат да се схванат за нов контракт ЦСКА - София и Бусато не могат да се схванат за нов контракт 28 март | 10:40 521 0 Виж всички Водещи Новини  Бербатов: Ще отидем в Бояна на палатковия лагер! Трябва да сме там, тъй като сме определени за ново управление Бербатов: Ще отидем в Бояна на палатковия лагер! Трябва да сме там, тъй като сме определени за ново управление 28 март | 09:26 4942 90  ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва 28 март | 10:52 958 8  Лудогорец се укрепва с още един бразилец Лудогорец се укрепва с още един бразилец 28 март | 01:13 18468 26  Чандъров за отстранените от Мъри Стоилов: Двамата са знак на неуспех Чандъров за отстранените от Мъри Стоилов: Двамата са знак на неуспех 28 март | 07:31 18623 14  Шампионът Верстапен излъга Леклер в епичния двубой в Джеда Шампионът Верстапен излъга Леклер в епичния двубой в Джеда 27 март | 21:35 42829 107 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР