Лидерът на Сектор Г Иван Велчев-Кюстендилеца обяви, че в петък

...
Лидерът на Сектор Г Иван Велчев-Кюстендилеца обяви, че в петък
Коментари Харесай

Лидерът на Сектор Г: Изчакваме българския съд да се произнесе, идва Стойчо Младенов!

Лидерът на Сектор " Г " Иван Велчев-Кюстендилеца разгласи, че в петък се приготвя огромен митинг пред Министерски съвет, на който ще участват огромна част от футболните ни клубове. Това той разгласи въз основата в " Бояна ", пред която през днешния ден беше обещано началото на протестен палатков лагер от " армейците ". Кюстендилеца заяви, че към 12:30 часа се чака на мястото да дойде и Стойчо Младенов.

" Изчакваме българския съд да се произнесе. Вярваме и няма да се предадем. Пълна поддръжка за нашия шеф Филип Филипов. Взимат безобразни решения. Хората са посочили, че са извънредно дебелокожи и безочливи ", сподели Велчев.

" Стойчо Младенов и хора от щаба му ще дойдат тук в 12:30 часа ", заяви той.

" В петък вършим голям митинг през Министерски съвет. Няма да оставим нещата по този начин и ще се борим до последно. Приветстваме Димитър Бербатов. Искаме млади и кадърни хора. Тук можем да си скандираме колкото желаеме. В петък ще видите едно невиждано обединяване сред огромните български тимове. Това, че някои шефове и притежатели на клубове са подвластни по един или различен метод от БФС, това не може да ни спре да подкрепим Димитър Бербатов. Притеснени са от БФС. Не им се желае да има палаткoв лагер тук. Имаме всички документи и всичко е законно. Ще стоим непрекъснато 24/7 ", сподели още Иван Велчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР