Лидерът на СДС Румен Христов Румен Христов е български политик,

...
Лидерът на СДС Румен Христов Румен Христов е български политик,
Коментари Харесай

Защо Радев не е свикал досега консултативен съвет за намаляване на напражението?

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в разяснява политическото разцепление в страната. Той счита, че има потребност от усмиряване на ситуацията.

"Президентът желае да назначи служебно държавно управление, той няма да играе ролята на посредник. Ако той искаше да търси обединяване, щеше да направи съвещателен съвет. 70 и няколко дни това не се случва. Най-вероятно ще остане това опълчване. Ако има предварителни изброи, се назначава длъжностен кабинет ", съобщи Христов в предаването "Денят On Air ".

Относно оставката на кабинета, той означи, че политическата рецесия не е чак толкоз огромна, тъй като няма парламентарна рецесия.

"В момента към момента има болшинство зад тила на държавното управление, скоро имаше и избор на съмнение, който не мина. Има пленарни съвещания ", сподели Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.

"Най-важното за идните избори е те да са почтени, транспарантни и хората да повярват в тях. Трябва да се дадат задоволително гаранции. Ние настояваме за машинно гласоподаване. Съюз на демократичните сили е за въвеждане на по-голяма мажоритарност и известност. Възможността за отчитане на преференциите е значима. Няма да е елементарно сформиране на ръководещо болшинство, само че България се европеизира ", предвижда още той.

Той съобщи, че Съюз на демократичните сили се пробва да направи следващата идейна коалиция и тя е обвързвана с това, че с ГЕРБ са десни обединения и членове на ЕНП.

"Няма държавно управление, което е управлявало, и да не е допускало неточности. Икономическият напредък можеше да бъде по-ускорен. Можехме да натиснем малко педала, с цел да увеличим Брутният вътрешен продукт, да увеличим възнагражденията на хората. Превантивната роля на Европейски Съюз по отношение на всички страни членки е доста значима. Този, който дава пари, има право да ревизира по какъв метод се харчат те ", добави Христов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР