Лидерът на руския регион Чечня Рамзан Кадиров заяви в интервю,

...
Лидерът на руския регион Чечня Рамзан Кадиров заяви в интервю,
Коментари Харесай

Още година война прогнозира Кадиров, за да бъдат постигнати целите

Лидерът на съветския район Чечня Рамзан Кадиров съобщи в изявление, че Русия ще реализира задачите си в Украйна до края на годината и че би било неправилно да договаря с президента Володимир Зеленски.

Силите на Кадиров изиграха значима роля във войната в Украйна, откогато Русия нахлу преди съвсем година. Той построи всекидневен съюз с все по-известния шеф на милицията Вагнер Евгений Пригожин и други националистически хардлайнери, които поддържат войната, оповестява Ройтерс.

Русия има силите да превземе столицата Киев , от която беше изтласкана в първите седмици на войната, втория по величина град на Украйна Харков и основното му пристанище Одеса, счита чеченския водач. Вярвам, че до края на годината ще осъществим на 100% поставената ни през днешния ден задача, уточни Кадиров.

Тъй като никоя от страните не е подготвена за отстъпки, наподобява, че има дребна вероятност за мирни договаряния. Въпреки това Кадиров дефинира като неточност възможни договаряния с украинския президент Володимир Зеленски.

Кадиров е някогашен чеченски сепаратист, който в края на 90-те години се причисли към проруската администрация в размирния кавказки район. Баща му беше погубен от борци за самостоятелност през 2004 година, а съветският президент Владимир Путин персонално го назначи за водач на Чечня през 2007 година
 Кадиров твърди: Украинската войска търпи съществени загуби
Кадиров твърди: Украинската войска търпи съществени загуби

Киев компенсирал с необучени новобранци, съгласно ръководителя на Чечня
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР