Лидерът на руския регион Чечения Рамзан Кадиров обяви, че се

...
Лидерът на руския регион Чечения Рамзан Кадиров обяви, че се
Коментари Харесай

Синът на Кадиров преби затворник, изгорил Корана. Баща му: Горд съм!

Лидерът на съветския район Чечения Рамзан Кадиров разгласи, че се гордее със сина си младеж Адам за побоя над пандизчия, упрекнат в изгаряне на Корана.

Кадиров разгласява мненията в Telegram, съпроводени от клип, в който се вижда как млад мъж в камуфлажни облекла удря с юмруци и рита различен мъж, сгънат на стол, преди да го събори на пода и да го удари по главата.

Чеченският водач, който се показва като предан съдружник на президента Владимир Путин, съобщи, че пуска видеото, с цел да позволи всевъзможни подозрения дали случаят, за който беше обявено за първи път предишния месец, в действителност се е случил.

" Той го преби и постъпи вярно. Без пресилване, да, гордея се с постъпката на Адам ", сподели той, добавяйки, че почита момчето за това, че е придобило " възрастни идеали за чест, достолепие и отбрана на своята вяра ".

Затворникът Никита Журавел се оплака от нападението на съветския омбудсман по правата на индивида, която сподели предишния месец, че е отнесла въпроса до своя сътрудник в Чечня, напомня " Фокус ".

46-годишният Кадиров ръководи Чечения с желязна ръка, откогато стана президент през 2007 година, следвайки стъпките на татко си Ахмат, който беше погубен при бомбен атентат през 2004 година Той се радваше на обилно финансиране от Путин за възобновяване на най-вече мюсюлманския район, който пострада мощно в две войни след разпадането на Съветския съюз, когато той се опита да се откъсне от контрола на Москва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР