Лидерът на руската опозиция Алексей Навални публикува видео разследване, в

...
Лидерът на руската опозиция Алексей Навални публикува видео разследване, в
Коментари Харесай

Навални разкри връзки между Кремъл и приближен на Тръмп

Лидерът на съветската съпротива Алексей Навални разгласява видео следствие, в което твърди, че съветският олигарх Олег Дерипаска е работил като медиатор сред някогашния началник на предизборния щаб на американския президент Доналд Тръмп - Пол Манафорт, и съветският вицепремиер Сергей Приходко, оповестява " Асошиейтед прес ".

Пол Манафорт, който беше началник на предизборния щаб на Тръмп в средата на 2016 година, е обвинен, че е предложил информация за предизборната акция на обвързвания с Кремъл олигарх Олег Дерипаска. Офертата беше забелязана във Вашингтон като доказателство за хипотетичната интервенция ан Русия в американските президентски избори, в които Тръмп излезе победител.



В следствието си Навални показва, че е разкрил следата във видеоклип, оповестено в обществените мрежи от жена, самоопределила се като " секс ловкиня ", на което видео са снимани Дерипаска и съветският вицепремиер Сергей Приходко на борда на яхта през август 2016 година

През юли 2016 година Манафорт е предложил секрети брифинги на Дерипаска за напредъка на предизборната акция на Тръмп в имейл, разкриха още през предходната година американските медии.

 Навални задържан край Кремъл мигове след появяването си на митинга
Навални задържан край Кремъл мигове след появяването си на митинга

Проснаха го на паважа и го натикаха в патрулка

Разследването на Навални, че фрагментите от срещата на Дерипаска с Приходко на яхтата, който от повече от две десетилетия е външнополитически консултант на висшето съветско държавно управление, потвърждава ролята на олигарха като канал сред предизборния щаб на Тръмп и Кремъл.

" Това е по този начин, тъй като тези брифинги в действителност са били за Путин, Кремъл, Федералната работа за сигурност (ФСБ) ", изяснява Навални във видеото.

" Дерипаска просто предава, като сътрудник, тази информация на Путин. Той в последна сметка е доста доближен до Путин ", прибавя опозиционния водач.

Централната изборна комисия не позволи на Навални да взе участие в президентските избори през идващия месец, в които Путин се чака безпроблемно да завоюва четвърти мандат.

 Путин се стреми да бъде пожизнен император, изригна Навални
Путин се стреми да бъде пожизнен император, изригна Навални

Разкритикува остро съветският президент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР