Лидерът на руската наемническа групировка Вагнер Евгений Пригожин съобщи за

...
Лидерът на руската наемническа групировка Вагнер Евгений Пригожин съобщи за
Коментари Харесай

Пригожин отново заплаши с изтегляне на Вагнер от Бахмут, получил само 10% от исканите боеприпаси

Лидерът на съветската наемническа формация " Вагнер " Евгений Пригожин заяви за получена заповед, съгласно която той и хората му ще бъдат оповестени за предатели, в случай че изоставен позициите си при украинския град Бахмут.

За повторно през последните дни обаче той посочи, че " Вагнер " ще напусне Бахмут, в случай че не получи задоволително муниции:

" Тогава ние ще питаме кой в действителност предава Отечеството, явно този, който е подписал разпореждане за даване на незадоволително муниции ", съобщи Пригожин в яростно аудиопослание.

По-рано той заплаши, че в случай че не получи доставки, " Вагнер " ще се изтегли от Бахмут до 10 май., само че през днешния ден, в поредна дрънканица заяви, че е получил едвам 10 % от поисканите количества.

" Бяхме излъгани безочливо. Няма да си тръгнем от Бахмут, ще настояваме още няколко дни за муниции, след това ще забележим ", сподели той.

Обект на гнева му по-рано към този момент станаха министърът на защитата Шойгу и началникът на Генералния щаб Герасимов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР