Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл предложи да се

...
Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл предложи да се
Коментари Харесай

Предлагат процесът за импийчмънт на Тръмп да е чак след месец

Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл предложи да се удължи времето за подготовка на процеса за на някогашния президент Доналд Тръмп и той да стартира не по-рано от средата на февруари, осведоми БГНЕС. " Изпратих оферти за график за първите стадии на идния развой за импийчмънт на (демократичния) водач Чък Шумер и чакам с неспокойствие да продължа полемиките с него, " сподели Макконъл в изказване.
„ Както Сенатът, по този начин и президентстката институция, както и самият Тръмп, заслужават " цялостен и почтен развой ", сподели той. " Републиканците имат вяра, че по време на мощни политически разтърсвания е безусловно неотложно да не се позволява припрян развой ", добави Макконъл.
 Демократите разискват какво да вършат с импийчмънта на Тръмп Демократите разискват какво да вършат с импийчмънта на Тръмп
Нанси Пелоси ще разиска с сътрудници от Демократическата партия по кое време Сенатът на Съединени американски щати ще бъде подготвен да стартира процедурата по импийчмънта на Т...
Тръмп беше препоръчан за процедура на импийчмънт от Камарата на представителите по обвинявания в подбуждане към протести след офанзивата на Капитолия на 6-ти януари. Процесът в Сената ще се организира със задна дата, след напускането на Тръмп от поста , само че демократите имат намерение да го доведат до дъно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР