Лидерът на Републиканци за България и екс МВР шеф Цветан

...
Лидерът на Републиканци за България и екс МВР шеф Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов открил офис на метри от дома на Луканов

Лидерът на " Републиканци за България " и екс Министерство на вътрешните работи началник Цветан Цветанов с изключение на партийна активност, върти и консултантски услуги, разкри Lupa.bg. В края на предходната година някогашният втори в ГЕРБ е разкрил офис за тази си активност на метри от вкъщи на починалия министър председател Андрей Луканов - на улица " Латинка " в кв. " Изток ". Тази година компанията лъсна в декларацията му пред КПКОНПИ.

Става въпрос за " ХЕДКОНСУЛТИНГ ЕООД ", вписано в комерсиалния указател през ноември и с предмет на активност: " Консултантски услуги в областта на сигурността, киберсигурността, човешките запаси, както и всяка друга активност, незабранена от закона ".

Прави усещане, че след сагата с шестте жилището на Цветанов, която гръмна още до момента в който беше на власт в Министерство на вътрешните работи, той внезапно е укротил покупко-продажбите с парцели и коли.

И заявява само съществуването на един личен апартамент в София, един - поделен поравно със брачната половинка му Десислава - отново в столицата и една къща в село Шума, край Годеч. Там той разполага и с мяколко декара гори и една поляна.

Иначе паричните средства, с които американофилът разполага, са релативно скромни, изключително на фона на новините за през днешния ден оповестените заплати на болнични шефове у нас, както и на други политици - Цветанов къта в сметките си 50 000 щатски $ и 50 000 евро, само че има да изплаща регулярно и кредитна карта, и овърдрафт за немалки суми.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР