Лидерът на Reform UK предупреди своите кандидати да не публикуват

...
Лидерът на Reform UK предупреди своите кандидати да не публикуват
Коментари Харесай

Reform UK предупреждава кандидатите да не използват социални медии, докато са пияни, след расистки публикации

Лидерът на Reform UK предизвести своите претенденти да не разгласяват в обществените медии, до момента в който са пияни, откакто за една седмица отхвърли петима претенденти поради обидни изявления.

Ричард Тайс отбрани партийния развой на асортимент на претенденти, като сподели, че инспекцията е като осъществяване на механически обзор на автомобил, който автомобил може да премине един ден, само че може да се провали на идващия ден. Той сподели, че всяка партия има своя дял от „ мъпети и идиоти “ и сподели, че Reform UK е „ най-бързо “ да изгони хората, когато е належащо.

Попитан какъв брой е убеден, че Reform UK няма да би трябвало да Изхвърлете повече претенденти, господин Тайс сподели на конференция в Уестминстър: „ Ние сме доста ясни на всички наши претенденти: „ За бога, в случай че ще пиете чаша вино в петък вечер, не използвайте обществени медии, не е рационално. “ И че в случай че някой ни разочарова по-късно, почтено казано, в случай че е неуместно, в случай че е недопустимо, тогава ще се разделим.

„ Можете да имате своята независимост на словото и свобо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР