Лидерът на Продължаваме промяната“ Кирил Петков даде интервю за Euronews“

...
Лидерът на Продължаваме промяната“ Кирил Петков даде интервю за Euronews“
Коментари Харесай

Не се научи: Кирил Петков за КТБ - 4 млрд. фалираха… „Euronews“ го спасиха с превода

Лидерът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков даде изявление за „ Euronews “ Англия. Вместо да употребява преводач, някогашният министър председател по традиция реши да показва немайчиния си британски език, което сложи в затруднено състояние българската редакция „ Евронюз България “, само че и разреши поизглаждането на мисълта на единия от водачите на „ Промяната “.

„ Надзор на ЕЦП – доста значим. Както знаете в България не доста години от дълго време, ние имахме банкрута на КТБ, в който 4 милиарда бяха банкрутирани. Нямаше да стане, в случай че имахме контрол на ЕЦБ “, разгласи Кирил Петков.

Невъзможният за стартиране дословен превод при истинското лъчение беше сменен с най-близкия в смислово отношение.

„... имахме банков банкрут, КТБ, при който 4 милиарда души банкрутираха “.

Това е истинската версия и на българския уебсайт на медията, който остана настоящ за известно време и в архива на Гугъл.

По-късно парадоксът в изказванията на водача биват видяни и следват нови редакции в писмените източници – на уеб страницата и в надписите на видеото, качено към новината.

 



Според формалната международна статистика, популацията на планетата е малко над 8 милиарда души. Изявлението на Петков за 4-те милиарда обаче не изненада никого, тъй като той и в предишното е заявявал: „ 8,5 милиарда са си сложили по една ваксина. Всички развити страни, над 70% имат имунизация, а ние оставаме зад Руанда и Пакистан “.

Дори и желанието на Петков да е било да приказва за 4 млн. наранени от банкрута на КТБ, статистиката отново не дава отговор на действителността.

Вариант е в действителност водачът на „ Промяната “ да е желал, само че да не е можал, да каже за дупката в портфейла на КТБ, която е в размер на 4,2 милиарда лева, съгласно последната статистика.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР