Лидерът на Пхенян Ким Чен Ун е на изненадваща визита

...
Лидерът на Пхенян Ким Чен Ун е на изненадваща визита
Коментари Харесай

Изненада! Ким Чен Ун хвана влака и се озова за първи път в Пекин

Лидерът на Пхенян Ким Чен Ун е на изненадваща аудиенция в Пекин – първата му задгранична след идването му на власт през 2011 година, твърди Блумбърг.
Повече детайлности за визитата, в това число какъв брой дълго ще остане Ким Чен Ун в Китай и с кого ще организира срещи там, все още не са известни.

Допуска се, че той е дошъл в Пекин с трен през граничния китайски град Дандун. Местни медии излъчиха фрагменти, на които се вижда идващ трен, изглеждащ по същия метод като оня, употребен от бащата на севернокорейския водач – Ким Чен Ир, при визитата му в Китай малко преди гибелта му през 2011 година
Покрай известието за визитата на севернокорейския деспот в Пекин бяха затегнати ограниченията за сигурност, прецизира " Монитор ".

Ден, откакто медии оповестиха за евентуална аудиенция на севернокорейския водач Ким Чен-ун в Пекин, от Министерството на външните работи на Китай увериха, че ще показват „ навреме “ информация за публикуваните изказвания, предава AFP.

В рамките на брифинг представителят на китайското външно министерство акцентира, че „ все още няма информация. Такава ще бъде оповестена навреме ". В понеделник медии оповестиха, че водачът на Пхенян Ким Чен-ун е на изненадваща аудиенция в Пекин – първата му задгранична след идването му на власт през 2011 година Повече детайлности за визитата не бяха обявени.

Но бе пояснено, че той евентуално е дошъл в Пекин с трен през граничния китайски град Дандун. Местни медии излъчиха фрагменти, на които се вижда идващ трен, изглеждащ по същия метод като оня, употребен от бащата на севернокорейския водач – Ким Чен Ир, при визитата му в Китай малко преди гибелта му през 2011 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР