Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов не прие идеята

...
Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов не прие идеята
Коментари Харесай

Цветанов: Не виждам нужда от програмен кабинет


Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов не одобри концепцията за съставяне на програмен кабинет за ускорено, догонващо развиване на България - обръщение, което насочи нощес към партиите в Народното събрание от коледното празненство на Движение за права и свободи почетният ръководител на придвижването Ахмед Доган, оповестява "Канал 3 ".

Цветанов отклони диалога по тематиката с аргумента, че сега си страната си има ръководство, то има своята социална поддръжка и на евровота това щяло да получи своя отзив.

Имаме парламентарно болшинство, отсече Цветанов. Иначе той е удовлетворен, че и Доган не вижда нужда Народното събрание да се разпуска и да вървим към предварителен избор.

"Това, което споделя Ахмед Доган, угрижен за всичко, което се случва както в Европа, по този начин и в света – всяка страна би трябвало да бъде оптимално съсредоточена върху напъните и политиките, които би трябвало да прави, с цел да има непоклатимост. Що се касае за програмен кабинет, имаме парламентарно болшинство ", разяснява Цветанов.

По тематиката за надмогването на партийното его той даде за образец Движение за права и свободи, които нееднократно са го правили в държанието си в Народното събрание по обособени законопроекти, макар че са съпротива. И незабавно направи паралел с Българска социалистическа партия, като посочи, че Движение за права и свободи работят в унисон с политическото си семейство АЛДЕ и в този смисъл са поредни, до момента в който Българска социалистическа партия се цепи от ПЕС. Цветанов не скри, че вярата му за надделяване на европейското начало в Българска социалистическа партия е в избрания отново президент на европейските социалисти Сергей Станишев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР