Лидерът на партия заяви че е получил забрана да

...
Лидерът на партия  заяви че е получил забрана да
Коментари Харесай

Костадин Костадинов е със забрана да влиза в Украйна

Лидерът на партия " " съобщи че е получил възбрана да влиза в Украйна за 10 години. Това се е случило откакто преди дни е бил на посещаване в Молдова, а по-късно и в Украйна, стана ясно по време на брифинг.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1979
От украинските служби му е било казано, че са получили информация, че е ръководител на проруска партия в България. Костадинов е попитал от кое място имат тази информация и му е отговорено - от българските разследващи служби. 

Костадинов описа, че минал границата сред Молдова и Украйна без проблем. Няколко часа по-късно обаче схванал, че го търсят три служби - военно-граничната, полицейската и Службата за сигурност на Украйна.

Стана ми ясно защо, изясни Костадинов. Той описа, че близо час “под дулото на автоматите ” и обкръжен от четирима бойци. На няколко пъти попитал за какво е арестуван, като на едно от питанията му било казано, че имали информация, че е ръководител на проруска партия в България.

Това е доста съществено нарушаване на законите в Украйна, къдете работи изключително състояние и надлежно това обвиняване е еднакво на смъртна присъда, сподели Костадинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР