Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки обяви пред БНР, че

...
Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки обяви пред БНР, че
Коментари Харесай

Марешки: Няма да помпам мускули

Лидерът на партия "Воля " Веселин Марешки разгласи пред БНР, че партията ще вземе решение дали да поддържа настояването за избор на съмнение към кабинета, което Българска социалистическа партия заявява, че ще внесе, откакто станат ясни претекстовете на левицата.

Никой не е водил диалози с нас нито за тази тематика (корупция - бел. ред.), нито за някоя друга. Трябва да забележим техните претекстове и когато ги забележим, ще разберем дали това е просто следващият "прах в очите ".

Защото по този начин се случва нормално напоследък, най-много с Българска социалистическа партия и по тематиката "антикорупция ", и по тематиката "бюджет ". Защото те споделиха - внасяме различен бюджет, който се оказа, че е безусловно същият като този на ГЕРБ.

Там липсват тези 5 или 9-10 милиарда, за които Корнелия Нинова говореше, че отиват в контрабандата. Ако имаше различен бюджет, трябваше да кажат: Ние прибавяме тези 5-9 милиарда и ги разпределяме по тези и по тези браншове.

Така че, в случай че имаме просто едно празно говорене, с което някой да си "помпи мускулите ", ние няма да участваме в такова нещо, акцентира Марешки в коментар по отношение на решението на Българска социалистическа партия да внесе избор на съмнение към държавното управление.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР