Лидерът на партия Атака Волен Сидеров събра отново свои привърженици

...
Лидерът на партия Атака Волен Сидеров събра отново свои привърженици
Коментари Харесай

Сидеров отново протестира, атакува Кошлуков и обяви, че съди БНТ

Лидерът на партия " Атака " Волен Сидеров събра още веднъж свои последователи на нов митинг пред постройката на Българската национална телевизия. Причина за това стана възбраната да взе участие в излъчвания на малкия екран, поради нарушение на регламента на предаването " Референдум ".

" Това е протестен протест, срещу непозволеното решение на Емил Кошлуков. Партия " Атака " има подписано съглашение, което е със силата на контракт. не може с решение на едната страната да се приключи присъединяване на един от претендентите за кмет на София. По този метод се нарушава Изборния кодекс и правилото за равнопоставеност. Завели сме правосъдни искове против Българска национална телевизия. Но това ще отнеме време, макар че съм уверен - ще ги спечелим. Това е директният мотив за нашия протест. Вчера искахме да се забележим с управлението на ЦИК. Надявам се през днешния ден да не се скрият, както през вчерашния ден, и да се срещнат с мен и сътрудниците ми ", сподели националистът.
Сидеров упрекна Кошлуков, че не ходел на работа в " Алфа " " От сантименти му разписах, че е идвал на работа като програмен шеф в „ Алфа ”, само че не идваше, както и в този момент " , съобщи Сидеров по адрес на генералния шеф на Българска национална телевизия. Думите му в действителност хвърлят ново подозрение дали Кошлуков има нужния стаж за поста, откакто тъкмо работата му в " Алфа " му разреши да се състезава преди две години за поста, само че тогава го завоюва Константин Каменаров, който беше заставен да напусне поста, откакто беше наказан за шофиране в пияно положение.
" ЦИК е призована да подсигурява законността на изборите. В случая имаме престъпление. Затова ние подхващаме законови ограничения - една от които е демонстрацията, която вършим. В петък пет часа стоях пред една завързана верига.
Очаквали са аз да прекрача, да мина през бариерата, с цел да бъда задържан и да бъде раздут следващият звук към моето име, че съм хулиганствал, че нещо съм правил. Ние с моите сътрудници устояхме, макар че ни се присмиваха в лицето - изпълнителният шеф Касабов, Сашо Йовков, Иван Такев... те безусловно ни предизвикаха с държанието си, само че ние издържахме - пет часа, без да мръднем от мястото си. Благодаря обществено на моите сътрудници ", съобщи още Сидеров.
" Всичко това е за тяхна сметка - те демонстрираха какъв брой са слаби. Защото това е уязвимост - да се оградиш с 50 служители на реда и да спираш двама депутати - мен и господин Шопов. Тези изброени шефове от Българска национална телевизия погазиха правилника на Народното събрание и към тях също ще имаме правосъдни искания ", уточни още водачът на " Атака ".
Сидеров означи, че и ЦИК, и Съвет за електронни медии са излезли с непозволени решения. " Тук става дума за личностна кавга на Кошлуков към Волен Сидеров. Нека се видят обстоятелствата и обективно и заслужено да се каже - Българска национална телевизия не са прави, тъй като те не могат да лимитират достъпа на един от претендентите до естрада, както е по закон ".
" Ние с Кошлуков не сме гаджета, с цел да си дефинираме срещи. Но от петък той не е излязъл нито веднъж обществено да изясни - по какъв начин по този начин ти да разпореждаш, че кракът на Сидеров няма да стъпи в Българска национална телевизия. Той се " застрахова " като изведе напред Управителния съвет, който погази закона... А за какво прокуратурата не се заеме с члена на УС Серафимов, който има връзка с " Америка за България "... Това няма са остане по този начин. Аз ще се боря за правата си ", съобщи Волен Сидеров.
Пред събралите се деятели и симпатизанти на " Атака " той означи: " Искам да ви благодаря - на тези, които бяха тук в петък. Пет часа стояхме без храна, без вода, блокирани от циничното, безхаберно и самовлюбено управление на Българска национална телевизия. Което ни заключи с верига и ни държа пет часа по един неприемлив метод. "
Припомняме, че в петък имаше различен митинг пред постройката на Българска национална телевизия, който продължи към 5 часа. Тогава Волен Сидеров се опита да стигне до студиото на предаването " Панорама " с цел да взе участие в него на избирателен спор, само че бе спрян на входа.
Той е безапелационен, че държанието му не е било непозволено и че ще се бори за правата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР