Лидерът на партия Атака Волен Сидеров обяви, че ще се

...
Лидерът на партия Атака Волен Сидеров обяви, че ще се
Коментари Харесай

Сидеров ще се коалира с всеки, който припознае предизборната му програма

Лидерът на партия " Атака " Волен Сидеров разгласи, че ще се колира с всеки, който се припознае с неговата предизборна стратегия. Той приказва пред публицисти и показа програмните планове на партията за идните парламентарни избори.

„ Основните три глави в тази стратегия са за промяна на енергийната система, привличане на същински вложители, би трябвало да се прекратят всички концесии, които изнасят българското подземно благосъстояние. В момента България не е суверенна страна.

Първата работа на новото служебно държавно управление беше служебният министър председател да се срещне с посланика на Съединени американски щати “, сподели Сидеров.

Той предложи да се смени Законът за рефендумите, тъй че народът в действителност да бъде питан. „ След което да попитаме следните въпроси - дали България би трябвало да бъде член на НАТО, би трябвало ли да има у нас непознати бази, би трябвало ли да се преразгледат сделките с Европейски Съюз, които са в ущърб на България “, изясни Сидеров. Той акцентира, че България и Черно море би трябвало да бъдат оповестени за зони на мира.

„ Трябва да се разтури целият състав на спецслужбите и Министерство на вътрешните работи. Трябва да се прегледа статутът на всички непознати НПО-та.

Трябва да има преправка на Наказателен кодекс и Наказателно-процесуален кодекс, тъй че българинът да се усеща спокоен в своя доми да може да се отбрани. Ако се случи нещо, да знае, че ще бъде осъден нарушителят, а няма да бъде оневинен “, добави той.

„ Ще се коалирам с всеки, който припознае тези точки. Не ме интересува по какъв начин се споделя, нито дали до момента е правил неточности. Важното е да кажеш " скърбя ". И най-големият виновник може да бъде простен, в случай че каже „ разкайвам се, сбърках “, акцентира Сидеров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР