Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров нахлу в сградата на

...
Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров нахлу в сградата на
Коментари Харесай

Волен Сидеров нахлу в сградата на NOVA

Лидерът на партия "Атака " Волен Сидеров нахлу в постройката на NOVA, оповестиха от.

Сидеров изиска да беседва с представители на медията.

Той твърди, че малкия екран има преднамерено отношение към партията, която съставлява. През цялото време всичко, протичащо се в постройката, беше предавано и по партийната му телевизия онлайн.

Волен Сидеров и преди е влизал в новините с сходни прояви.

През 2014 година предприемач подаде тъжба в полицията, че е бил удрян от Волен Сидеров в заведение. Отново през 2014 година от посолството на Франция в България разпространиха информация, че френски дипломатически чиновник е бил обиждан и заплашван от страна на Волен Сидеров по време на полет от София до Варна.

През 2015 година водачът на "Атака " нахлу в НАТФИЗ, където влезе в пререкания със студенти и преподаватели. Тогава Волен Сидеров блъсна момиче, което желало да снима протичащото се.

През 2019 година имаше скандал със Сидеров и в ефира на Българска национална телевизия по време на предаването "Референдум ". След като времето в дебата на водача на "Атака " изтече, водещата Добрина Чешмеджиева отхвърли да му даде думата, само че той продължи да приказва и при изключен микрофон. Чешмеджиева в ефир помоли да бъде извикана защитата, с цел да изведе Сидеров.

В средата на октомври 2021 година 17-годишен юноша упрекна политика в побой. Лидерът на "Атака " отхвърли и се оплака от репресии. А през декември 2021 година Сидеров бе сниман да се бие в центъра на София.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР