Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова определи като

...
Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова определи като
Коментари Харесай

Атанасова: Недопустимо е връщането на Спецов като шеф на НАП

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова дефинира като безусловно неприемливо връщането на Румен Спецов като началник на Национална агенция за приходите, „ имайки поради компаниите му, за които той дължи налози към Приходната организация ”.
Прочетете още
Относно диалозите за конституционна промяна, Атанасова уточни, че те се водят сред ПП-ДБ и Движение за права и свободи. „ Всяка парламентарна група може да номинира, който пожелае и позицията ни е безапелационна ”, посочи тя.

„ Истински се надявам, че осъзнаваме, че тук приказваме за голямо болшинство от народни представители, които да поддържат конституционната промяна - 180 или 160 гласа поддръжка. В този смисъл това и времево би определило времето на тази комисия ”, сподели още Атанасова.

 „ Ще ми се най-сетне и Радев да покаже своите хрумвания за промени в Конституцията, за които приказва години наред, само че никой не е виждал ”, добави Атанасова, представена от " Нова ".

Относно предложенията на Движение за права и свободи за промени в Конституцията Атанасова разяснява, че има въпроси, които ще намерят тяхното утвърждение, само че има и такива, които изрично няма да поддържат.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР