Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков показа характер и стисна зъби,

...
Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков показа характер и стисна зъби,
Коментари Харесай

Ексклузивно! Везенков пред Sportal.bg: Не бяха напълно готов, но казах, че ще се опитам да помогна на отбора

Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков сподели темперамент и стисна зъби, с цел да помогне на тима си да вземе преднина от 2-1 победи във финалната серия с Панатинайкос в гръцкото състезание. Крилото на “червено-белите ” приказва извънредно пред камерата на Sportal.bg след безапелационната победа над безконечния противник със 75:52 в третия дуел, извършен в “Двореца на мира и другарството ” в Пирея.
 Везенков превъзмогна болката и оказа помощ на Олимпиакос да се приближи до купата Везенков превъзмогна болката и оказа помощ на Олимпиакос да се приближи до купата
“Не бях изцяло подготвен, само че споделих на тима, че ще се опитам да оказа помощ с каквото мога. Справихме се добре през днешния ден, въпреки че в нахлуване можехме да създадем нещата по-добре. В отбрана, с изключение на първата четвърт, другите 30 минути играхме доста добре и направихме една стъпка към купата. Не съм изцяло възобновен. Получи се контузия от удара - представете си го, просто боли и би трябвало да мине време. Опитах се да вляза и да играя колкото мога, да съм нападателен и да оказа помощ на тима. До четвъртък ще съм още по-добре.

Гледаме по какъв начин ме пазят в цялата серия и мисля, че като съм вътре, те са по-фокусирани върху мен и се получават по-големи пространства за останалите момчета. Най-важното е да станем първенци. Една крачка по-близо сме и би трябвало да си свършим работата. Надяваме се да затворим серията в идващия мач. Видяхте, че в предишния мач играхме без гард, Уолкъп излезе в третата част, аз играх 13-14 минути, само че все пак бяхме на една пукотевица от успеха.

Имаме шансове. Трябва да играем доста добре в отбрана и да не бързаме в нахлуване. Знаем, че там се играе доста тежко и те желаят да дойдат тук за петия мач, тъй като той ще бъде без аудитория и ще бъде по-различен от днешния. Трябва да дадем още повече, с цел да приключим серията там.

Публиката ни оказва помощ доста. Те са покрай нас през цялата година. Разбирам, че желаят да ни поддържат и желаят да са на всички места, само че виждате, че има и неща, които не би трябвало да се случват. Затова и в случай че се стигне до пети мач, те няма да са с нас. Сега гледаме единствено към четвъртия дуел ”, съобщи Везенков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР