Лидерът на “ обяви, че подкрепа за кабинет на ГЕРБ

...
Лидерът на “ обяви, че подкрепа за кабинет на ГЕРБ
Коментари Харесай

Костадинов за промените в ИК: Връщаме се обратно в изборната вакханалия от април миналата година


Лидерът на „ “ разгласи, че поддръжка за кабинет на ГЕРБ не е допустима, тъй като имат доста съществени политически, кардинални, идеологически разминавания.

Много е необичайно за какво нашите европейски сътрудници толкоз доста държат да ни вкарат в еврозоната, а не желаят да ни пускат в Шенген, сподели още Костадинов и попита за какво никой не задава този въпрос, с изключение на „ “. България им е нужна като територия - буфер сред Европа и Азия, от която да изсмукват пари, хора, запаси, потребни изкопаеми, всичко друго, само че не и тук да има мощна и постоянна страна, сподели Костадинов. Как да създадем държавно управление с партия, която прокарва тази убийствена за България политика към този момент 12 години, попита риторично той.

В коментар за признатите промени в Изборния кодекс, водачът на „ “ сподели, че с тях ще се върнем назад в „ изборната вакханалия “ от април м.г., когато се гласоподава смесено, с безчет злоупотреби, преброяване до 5-6 часа сутринта, стоене в РИК, носене на чували, всичко това, което към този момент гледахме 30 години обратно във времето ". Костадинов се обърна към другите политически сили, които са срещу хартиеното гласоподаване и не желаят изборният развой да се фалшифицира, да създадат дружно нужното по този начин, че във всяка една секция да има най-малко по шест индивида представители на политическите сили, които няма да позволен това. " Ако старите бандити си мислят, че по този метод ще съумеят още веднъж да си върнат властта и да доунищожат България, просто няма да стане. По евентуално е да има гражданска война и протести, в сравнение с да допуснем това, което те през вчерашния ден одобриха, да се случи ", сподели. По думите му всичко в българската политика е предпоследно и заявява, че „ “ ще завоюват изборите и ще върнат машинното гласоподаване.

прикани президента Румен Радев да наложи несъгласие на измененията в Изборния кодекс, като изрази мнение, че надали президентът ще го направи. Очевидно е, че президентът някак си е настрана от дебата, най-малко към този момент не се изрече по тематиката, уточни водачът на „ “. " Практиката е посочила, че това, което поискахме до момента от него и получихме няколко поредни отхвърли, най-вероятно ще имаме и следващо отчаяние и надали ще има несъгласие върху Изборния кодекс ", разяснява Костадинов. 

От „ “ през днешния ден организират митинг в отбрана на българския лев и срещу въвеждане на еврото в България, на пл. “Народно заседание “ в София. Сега ние сме тук, с цел да протестираме против „ насилственото “ вкарване на България в еврозоната, което става на мрачно, без никаква информация, уточни. Вчера самият заместител министър-председател Пеканов за следващ път удостовери, че към момента не е направен анализът за изгодите и вредите от влизането на България в еврозоната, означи Костадинов и още веднъж сподели, че това е напълно против българските ползи, съобщи Българска телеграфна агенция. Протестиращите се насочиха към постройката на Представителството на Европейската комисия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР