Лидерът на НФСБ и народен представител Валери Симеонов се скара

...
Лидерът на НФСБ и народен представител Валери Симеонов се скара
Коментари Харесай

Валери Симеонов се кара на журналисти, и той имал нужда от женско внимание

Лидерът на НФСБ и депутат Валери Симеонов се скара на кореспондент на Канал 3. В изявление за медията той разгласи, че не е врачка и не знае какво мисли министър-председателят Бойко Борисов. Той добави, че ревнува от премиера, защото всички питат единствено за него.

,,Имаше една гледачка, Теодора не знам си коя, която анализираше държанието и думите на Борисов. Да ви наподобявам на нея? Като задавате въпрос, дано да е обвързван с мен, а не с Борисов. И вие ли като млада кореспондентка сте захласнат напълно от Борисов? Всички млади, дори не толкоз млади репортерки, от заран до вечер стават и лягат с портрета и със светлата персона на Борисов'', отговори Симеонов на въпрос ще се вслушат ли Лозан Панов и Борислав Сарафов в съвета на премиера да подадат оставки.

,,Как да не ревнувам? Аз съм към този момент остарял човек, само че и аз нуждая се от женско внимание'', обърна се към публицистите той.

На идващия въпрос, обвързван с Лозан Панов и жилищата на жена му, водачът на НФСБ попита репортера за какво задава въпроси само за мъже и дали е сигурен в своята ориентировка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР