Лидерът на младежкото ДПС Илхан Кючюк е наследен на поста

...
Лидерът на младежкото ДПС Илхан Кючюк е наследен на поста
Коментари Харесай

Сезгин Мехмед е новият председател на Младежкото ДПС

Лидерът на младежкото Движение за права и свободи Илхан Кючюк е завещан на поста от досегашния зам.-председател на младежите Сезгин Мехмед. Той беше и единственият претендент за поста.

 Младежкото Движение за права и свободи: Колко от актуалните водачи имат шанса с подобен преподавател като Доган Виж още

Председателят на придвижването Мустафа Карадайъ поздрави участниците в осмата национална конференция на младежите през днешния ден. Видеото с изказването му е оповестено на фейсбук страницата на Движение за права и свободи.

Карадайъ поздрави делегатите от името на почетния ръководител доктор Ахмед Доган и от името на управлението на партията.

" Тази конференция се организира в условия на COVID-19. Искам да ви поздравя за положителната организация и прецизното съблюдаване на всички ограничения ", уточни Карадайъ.

Той сподели, че политическо време през днешния ден изисква виновни решения и дейности.



" Чухме и разнообразни оценки за страната от името на младежкото Движение за права и свободи. В лицето на страната ние през днешния ден виждаме, че те оферират единствено едни обещания и опити за внушения за огромни упования, само че ние сме реалисти и знаем каква е нашата работа и нашата отговорност. Вие имате и визията, и готовността да извършите живота по-добър. С вашия хъс би трябвало да привлечете и всички дейни жители, споделящи общите ни полезности ", съобщи Карадайъ и напомни целите на придвижването за чист въздух, вода, сила, високи технологии и включване на свободните и дейни жители в политиката.

 Снимка: Движение за права и свободи

Аз ви приканвам постоянно да сте подготвени да взимате виновни решения и да можете да поемате своята отговорност. Вие сте длъжни да се развивате изпреварващо, обърна се Карадайъ към участниците във форума, който е под надпис " Младежко Движение за права и свободи - Бъдещето Днес! ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР