Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс не прие никак

...
Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс не прие никак
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс: Ядосах се, не може да получа само 16 първи места за MVP наградата


Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс не одобри по никакъв начин добре новината, че Янис Адетокумбо за втора поредна година бе избран за притежател на най-ценната самостоятелна премия - тази за “Най-полезен играч”. Гръцкото крило получи цели 85 първи места от публицистите, до момента в който 35-годишният деец от тима на “езерняците” си заслужи единствено 16 гласа за трофея - нещо, което явно го ядоса.

“Ядосах се, тъй като от цели 101 гласа получих едвам 16 за първото място. Това ме ядоса повече от всичко друго. Не споделям, че спечелилият не заслужи премията, само че не може по този начин. Няма да изяснявам какъв тъкмо би трябвало да е критерият за оценяване. Ясно е, че той се промени през годините. Понякога се избира най-хубавият състезател в най-хубавия тим, от време на време е индивидът с най-хубав сезон статистически. Янис направи свръхестествен сезон, споделям го с чисто сърце”, показа Джеймс след успеха на отбора му над Денвър във финала на Запад.

" I don't know how much we are really watching the game of basketball or are we just in... the narrative. "

LeBron explained why he thinks the NBA awards voting scale is " a little weird. "
— ESPN (@espn)
“Бил съм втори доста пъти в кариерата си, било то в борбата за купата или четирите ми пъти в битката за MVP. Не пристигнах в Лигата със самочувствието да бъда “Най-полезен играч” или първенец. Винаги съм казвал, че задачата ми е да се усъвършенствам с всеки минал ден. Има някои неща, които не мога да управлявам, само че това в действителност ме ядоса”, добави трикратният първенец.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР