Лидерът на Лос Анджелис Клипърс Кауай Ленърд е поискал промени

...
Лидерът на Лос Анджелис Клипърс Кауай Ленърд е поискал промени
Коментари Харесай

Кауай Ленърд с конкретни искания към ръководството на Клипърс


Лидерът на Лос Анджелис Клипърс Кауай Ленърд е изискал промени в състава на калифорнийския клуб за идващия сезон. Според Стивън Ей Смит двукратният първенец е поискал управлението на отбора да се погрижи за позицията плеймейкър и да набави състезател, който да разполага с добра пукотевица и да води нападенията на тима.

“Клипърс явно се нуждаят от плеймейкър и Кауай Ленърд е изискал подобен в персонален диалог с управлението на отбора. Кауай не желае Патрик Бевърли да бъде разкаран от тима, в противен случай - той е експерт в отбрана, който може да опонира на съперниковите гардове. В случая, те се нуждаят от плеймейкър, който да може да води нападенията на тима и да има пукотевица в арсенала си”, съобщи Смит в следващия епизод на предаването First Take.

Kawhi Leonard has 'privately clamored' for the Clippers to land a point guard, per

" They clearly need a point guard. Everybody knows it and Kawhi Leonard privately has clamored for one. "
— NBA Central (@TheNBACentral)
Както е известно, Клипърс отпаднаха безславно от плейофите на НБА, откакто бяха отстранени от Денвър Нъгетс след поврат от 1-3 до 4-3. След това старши треньорът Док Ривърс бе уволнен, а на негово място бе назначен досегашният помощник на тима Тайрон Лу. В момента Клипърс разполагат със единствено двама играчи, които могат да играят на позицията пойнт гард - Патрик Бевърли и Реджи Джаксън.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР