Лидерът на Локомотив (София) Антонио Вутов ще бъде продаден през

...
Лидерът на Локомотив (София) Антонио Вутов ще бъде продаден през
Коментари Харесай

Локо продава лидера си

Лидерът на Локомотив (София) Антонио Вутов ще бъде продаден през идната седмица, осведоми Българска телеграфна агенция. Халфът, който е съществена фигура в играта на червено-черните, има две предложения.

Едната е от ФК ЦСКА 1948, а другата е от задграничен тим. Ръководството на клуба и самият футболист ще преценяват дружно коя оферта да изберат.

Друг от конвертируемите играчи на локомотивци - вратарят Бубакар Гай ще се причисли към тренировките в понеделник. Гамбийският национал имаше задължения с първата селекция на своята страна, получи малко по-дълга отмора и от новата седмица ще се включи в тренировките на отбора.

Най-вероятно ще му бъдат дадени и минути в идната инспекция в сряда против различен тим от Втора лига - Беласица (Петрич), само че преценката ще бъде на старши треньора Стойчо Стоев поради положението му.
 Стойчо Стоев: Локомотив (София) е надалеч от мечтаното
Стойчо Стоев: Локомотив (София) е надалеч от мечтаното

Опитният експерт е неудовлетворен от видяното против Марек

Стоев не остана удовлетворен от видяното през днешния ден от неговите футболисти. В първата лятна контрола Локомотив (София) поведе с 1:0 на втородивизионния Марек (Дупница), само че в последна сметка отстъпи с 1:2. Според опитния експерт обаче, грешките са естествена част от този интервал на подготовка.

Двама нови футболисти от Белгия ще дойдат до дни и ще получат късмет да се покажат във въпросната среща с петричани. Още благоприятни условия ще се дадат и на нидерландския защитник Лоренцо Соарес, който през днешния ден игра, само че наставникът на отбора за момента се въздържа от мнение за бъдещето му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР