Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин обеща да трансформира Великобритания

...
Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин обеща да трансформира Великобритания
Коментари Харесай

Джереми Корбин обеща да трансформира Великобритания

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин даде обещание да " трансформира " Англия и да се оправи с малцината, които ръководят корумпирана система, осведоми Би Би Си.

Лейбъристите дадоха старт на предизборната си акция.

Корбин даде обещание да " възвърне " публичните услуги и да удари " данъчните мошеници, хитрите земевладелци, неприятните босове и огромните замърсители ". По време на тирада в Южен Лондон Корбин дефинира изборите на 12 декември като " един път на потомство късмет за трансформиране на нашата страна ". Той беше бурно приветстван, откакто разгласи, че лейбъристите стартират " най-голямата акция в историята, ориентирана към хората ".
 Мишел Барние: Брекзит без договорка още е вероятен
Мишел Барние: Брекзит без договорка още е вероятен

Бъдещите търговски договаряния може да бъдат " сложни "

Вие знаете какво в действителност плаши елита. Те се опасяват да заплащат налозите си. На тези избори ще се борят по-здраво и по-мръсно от преди. Те ще хвърлят всичко против нас, тъй като знаят, че не се опасяваме да ги изобличим. Така че ние ще погнем данъчните мошеници, ще погнем хитрите притежатели на земя, ще погнем неприятните босове, ще погнем огромните замърсители, тъй като знаем на коя страна сме, закани се той.

Корбин увери, че Националната здравна работа " не е за обмен " и всяко бъдещо комерсиално съглашение със Съединени американски щати не би трябвало да дава достъп на фирмите от тази страна до службата.
 Туск: Европейски Съюз публично отсрочи Брекзит, само че евентуално за финален път
Туск: Европейски Съюз публично отсрочи Брекзит, само че евентуално за финален път

ЕС27 публично утвърди отлагането. Може би е за финален път.

Джереми Корбин съобщи още, представен от " Гардиън ", че министър председателят Борис Джонсън е отговорен, че страната не е напуснала Европейски Съюз на 31 октомври и даде обещание да позволи проблема.

Но министър председателят на Англия Борис Джонсън упреква Корбин за отлагането на Брекзит.

Лейбъристът сподели още, че ще изиска от британците да изберат сред " рационално " съглашение за Брекзит и оставане в Европейски Съюз , което съгласно него " не е толкоз комплицирано ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР