Лидерът на лейбъристите Кийр Стармър вчера потвърди, че ще даде

...
Лидерът на лейбъристите Кийр Стармър вчера потвърди, че ще даде
Коментари Харесай

Кийр Стармър ще намали възрастта за гласуване до 16 години, тъй като всеки, който работи, трябва да „има думата“

Лидерът на лейбъристите Кийр Стармър през вчерашния ден удостовери, че ще даде право на глас на 16- и 17-годишните, защото партията изложи проекти да „ накара работата да се отплати “ за идващото потомство.

Той даде обещанието, до момента в който противникът Риши Сунак беседва с ветерани за бюджетно пържене в Wetherspoon. Г-н Стармър сподели, че всеки, който е задоволително възрастен, с цел да работи, би трябвало да има право да „ има думата “ при изразходването на налозите му. Запитан по време на предизборната акция в Стафордшър дали лейбъристите ще понижат възрастта за гласоподаване, сър Кеир сподели: „ Да, желая да видя и 16, и 17-годишни. Ако можете да работите, в случай че можете да плащате налози, в случай че можете да служите във вашите въоръжени сили, тогава би трябвало да можете да гласувате. ”

Той приказва, до момента в който заместник-лидерът Анджела Рейнър разгласява пакета от служащи на партията права, неотдавна брандирани като „ проект на лейбъристите да накарат работата да се отплаща “. Сделката включва възбрана на контракти за нула часове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР