Лидерът на левицата Корнелия Нинова заяви, че БСП няма да

...
Лидерът на левицата Корнелия Нинова заяви, че БСП няма да
Коментари Харесай

Нинова отяза ПП-ДБ за преговори за втория мандат

Лидерът на левицата Корнелия Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия няма да взе участие в диалози за подкрепа на втория мандат. " |Не желаеме да получаваме третия мандат ", съобщи тя, представена от Българска телеграфна агенция.

Нинова приказва по време на разискванията в Народното събрание на импортирания план на решение, по отношение на указа на президента, с който се предлага Народното събрание да избере за министър-председател претендента, препоръчан от първата по бройка парламентарна група - ГЕРБ-СДС.

Междувременно през вчерашния ден бе подадено заявление от Мария Габриел, че няма да взе участие в парламентарната процедура по желание на министър- ръководител и няма да предлага конструкция и състав на Министерски съвет.

Това е един натурален и естествен завършек на една ненормална коалиция. Коалиция, която бе зачената порочно, тъй като тези, които желаеха да преборим мафията, да почистим задкулисието, да се оправим с паралелната страна, се прегърнаха с мафията.

Вместо да я изчистят предложиха да разделят с нея страната. Всичко това бе облечено в красиви думи за евроатлантизъм, висши цели, единствено че се движехте не от висши цели, а от низши пристрастености, уточни Корнелия Нинова от парламентарната естрада.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР