Лидерът на Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател

...
Лидерът на Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател
Коментари Харесай

Каракачанов към КСНС: Кои са външните сили, които натискат по темата за Р. Северна Македония и защо?

Лидерът на Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността изрази неразбиране каква е повода да се прави тъкмо в този момент този Консултативен съвет за национална сигурност.

"За мен и хората, които ги касае Македония, е значимо да знаем - привиква ли се нов конгрес, тъй като в случай че да - това значи, че се прави за да се даде опция да се измъкне новото държавно управление от нашата рамкова позиция. След празните приказки на този КСНС само може да се добави, че от рамковата позиция до момента политиката по отношение на България от страна на Скопие не се е трансформирала ", безапелационен беше Каракачанов.

Тя е станала по-антиевропейска и антибългарска. Да не предавате паметта на нашите предшественици и да не предавате националното ни съзнание и история, традиция и просвета, попита още войводата и акцентира остро, че през днешния ден КСНС би трябвало изрично да поддържа към този момент признатата Рамкова позиция.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР