Лидерът на КНДР Ким Чен-ун е заявил пред държавния секретар

...
Лидерът на КНДР Ким Чен-ун е заявил пред държавния секретар
Коментари Харесай

Ким Чен-ун: Не искам децата ми да носят бремето на ядрените оръжия

Лидерът на КНДР Ким Чен-ун е декларирал пред държавния секретар на Съединени американски щати, че не желае децата му да се обременяват с нуклеарните оръжия.

Това разкри някогашен чиновник на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати, който е взел участие в дипломацията на високо равнище с КНДР за нуклеарните оръжия, осведоми " Ройтерс ".
 Ким Чен-ун „ загрява” преди срещата с Тръмп с публична аудиенция във Виетнам
Ким Чен-ун „ загрява ” преди срещата с Тръмп с публична аудиенция във Виетнам

Ким идва по покана на генералния секретар на Виетнамската комунистическа партия
 Снимка 408430
Източник:

Ким направил необичайния персонален коментар пред Майк Помпео по време на визитата му в севернокорейската столица Пхенян през април 2018 година, което постави основата за първата историческа среща сред водача на КНДР и президента Доналд Тръмп в Сингапур през юни 2018 година , стана ясно от коментара на някогашния чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ Андрю Ким, представен от южнокорейската медия " Йонхап " и вестник " Уолстрийт джърнъл ".

" Аз съм татко и брачен партньор. И аз имам деца ", цитира Андрю Ким думите на севернокорейския водач пред Помпео, откакто беше запитан дали Ким Чен-ун е подготвен да приключи нуклеарната стратегия.
 Срещата Тръмп-Ким съкратена до един ден?
Срещата Тръмп-Ким съкратена до един ден?

Двустранната среща ще се организира на 27 и 28 февруари

" И аз не желая децата ми цялостен живот да носят нуклеарните оръжия на гърба си ". Това беше отговорът му ", сподели Андрю Ким по време на лекция в Центъра за проучване на Азиатско-тихоокеанския район към Станфордския университет.

Преди да се отдръпна от Централно разузнавателно управление на САЩ Андрю Ким сътвори организацията Korea Mission Center през април 2017 година Той съпровожда Помпео по време на визитата му в Пхенян през 2018 година Тогава Помпео беше шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ.
 Снимка 408426
Източник:

Бившият сътрудник разясни, че севернокорейският водач е изразил мощно предпочитание за възстановяване на връзките със Съединени американски щати като метод за създаване на доверие, за което е нужно преустановяване на нуклеарната стратегия.
 Ким пътува три дни с трен до Виетнам за срещата с Тръмп
Ким пътува три дни с трен до Виетнам за срещата с Тръмп

Трябва да пропътува хиляди километри

Междувременно ТАСС оповестява, базирайки се на севернокорейски дипломатически източник, че Ким Чен-ун е напуснал Пхенян с трен за Виетнам в събота следобяд . Ким Чен-ун ще организира среща с Тръмп в Ханой в средата на другата седмица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР