Лидерът на извънпарламентарната партия "Нормална държава" Георги Кадиев се възмути

...
Лидерът на извънпарламентарната партия "Нормална държава" Георги Кадиев се възмути
Коментари Харесай

МОЩНА ЦЕНЗУРА! В бТВ продължават да обслужват властта! Кадиев ги попиля!

Лидерът на извънпарламентарната партия "Нормална страна " Георги Кадиев се възмути от бТВ, поради това че малкия екран го поканила в утринния си блок, а се оказало, че за присъединяване му по тематиката за Митьо Очите няма задоволително време.

Той даде публичност на случая в персоналния си фейсбук профил където написа:

"Тази заран бях поканен в бТВ. Не съм го желал, не съм упорствал. Тяхна концепция беше.
Затова смятам за извънредно непрофесионално, когато решиш да удължиш времето на предния посетител и просто да отрежеш идващия.

Така не се прави. И когато телевизия не почита гостите си, няма за какво те да почитат малкия екран.
Най-дразнещото е не това, че не съм бил в ефир. Отдавна нямам потребност от това. Има и други способи да кажа какво мисля.

Най-дразнещото е, че в случай че беше примерно Цветан Цветанов или някой от Позитано, или Каракачанов или Карадайъ, нямаше да си го разрешат.

Ето по този начин (поне за мен) медии се трансформират в част от същата система, която ни убива и която желаеме да променим. И няма смисъл и ние да участваме в това.

А какво щях да кажа в бТВ, очаквайте в идващия ми пост. "

Преди Кадиев в утринния блок на малкия екран имаше извънредно присъединяване на някогашния шеф на "Криминална полиция " в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас и сегашен шеф на Димитър Желязков Иван Владимиров. Той описа, че взел на работа Митьо Очите поради "личните си връзки " и умеенето му да намира обекти за защита.

"Заради информацията, която Владимиров разкри, диалогът продължи повече от плануваното. Екипът и водещата са предложили на Георги Кадиев да създадем изявлението с него през днешния ден, само че в границите на по-малко от авансово отделеното време, или да заповяда на следващия ден. Георги Кадиев е отказал, след което е написал пост във Facebook ", оправдаха се от бТВ проблема с тв присъединяване на Кадиев.

Цензурата е цялостна и бТВ от много време обслужват ползите на властта.

Очаквайте детайлности!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР