Лидерът на Изправи се, БГ“ Мая Манолова подкрепи кандидатът за

...
Лидерът на Изправи се, БГ“ Мая Манолова подкрепи кандидатът за
Коментари Харесай

Бойко Тодоров получи подкрепа от Мая Манолова

Лидерът на „ Изправи се, БГ “ Мая Манолова поддържа претендентът за кмет и лидерът на листата на ЛЕВИЦАТА за Плевен Бойко Тодоров.

„ Време е в локалната власт да влязат млади, сполучливи и честни хора, които действително могат да вземат решение проблеми. За мен както Бойко Тодоров, по този начин и останалите в листата са извънредно готови експерти, които имат ясна концепция и проект за Плевен. Наложително е да има ляво ръководство в общините в България, защото ние залагаме на бистрота при установяване на концесиите и публичните поръчки.Хората би трябвало да знаят къде отиват парите от налозите им и какви услуги да чакат от локалната власт “, сподели Манолова.



Бойко Тодоров, Мая Манолова и част от листата на ЛЕВИЦАТА посетиха шивашки предприятия в града. От управленията им сложиха въпроса за неналичието на задоволително младежи, които да работят в локалната индустрия.



“Решението на този въпрос е част от решаването на общия демографски проблеми в района. Заетостта би трябвало да върви ръка за ръка с положителни приходи. Затова ние от ЛЕВИЦАТА вършим всичко допустимо за увеличение на минималната работна заплата и пенсиите “, добави Манолова.

Бойко Тодоров подсети, че е бил два мандата общински консултант и е съдействал в Плевен да се отстранен таксите в детските градини, както и да се изплащат средства при раждането на дете, посредством приемането на общинска разпоредба.



Работниците сложиха пред него казуса със задръстването в региона на колелото за „ Сторгозия “ и сложното им напредване до работното място. „ Това е въпрос номер едно за мен и аз имам решение за него. То включва създаване на надлез сред улица „ Кара Кольо “ и бул. „ Сторгозия “. Решаването на този проблем и първото нещо, което ще направя като кмет “, съобщи Тодоров. Той прикани хората да гласоподават на 29 ноември с номер 28, за имат своя глас в общинския съвет.



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР