Лидерът на ИТН Станислав Трифонов коментира във фейсбук вицепремиерът в

...
Лидерът на ИТН Станислав Трифонов коментира във фейсбук вицепремиерът в
Коментари Харесай

Трифонов за Нинова: Комунист власт и мандат не пуска

Лидерът на Има Такъв Народ Станислав Трифонов разяснява във фейсбук вицепремиерът в оставка и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова , като съобщи, че  “комунист власт и мандат не пуска ”. Повод за второто му изявление през днешния ден е изявление на Нинова. По-рано Трифонов разгласява и пост за водачът на Демократична България Христо Иванов, като уточни, че съгласно него той не има възприятие за позор и не се тормози да бъде двуличен. 

" Току-що госпожа Нинова изрично се нарежда и към тима на лицемерите. Христо Иванов приказва зад тила й по какъв начин се е вкопчила във властта и по какъв начин отново желае да е министър, само че тя няма проблем с Христо Иванов, а има проблем с мен. Добре пристигнала, Корнелия. Тази вечер лявата госпожа Нинова беседва с него, с индивидът от десницата, който приказва нелицеприятни неща зад тила й и с него ще мисли по какъв начин да се сформира ново държавно управление. Правителство, сякаш за спасението на България, а не държавно управление, с помощта на което госпожа Нинова да резервира поста си. Ето я разлика сред нея и мен - аз власт непременно не искам ", написа Трифонов.

" В петък споделих, че напущаме договарянията и че от “Има подобен народ ” не се опасяваме да отидем на избори. Г-жа Нинова, обаче, не желае нови избори, тъй като демокрацията може да й отнеме доста - поста й на вицепремиер. Тази вечер госпожа Нинова беседва и с Кирил Петков. Същият Кирил Петков, от който тя сне доверието си след изгонването на съветските дипломати. Сне го, обаче, за 24 часа. После всичко отново беше тъкмо. В името на властта. Защото очевидно за тези хора властта непременно е по-важна от достолепието. Г-жа Нинова няма да каже неприятна дума за Христо Иванов, няма да каже неприятна дума и за Кирил Петков, само че не, тъй като е огромен общественик, а тъй като единственият й късмет за власт е да се присламчва към Политическа партия и Демократична България и някакси да се надява, че ще се образува ръководещо болшинство на лицемерието ", добави той.

" Общо взето, както госпожа Нинова продава оръжия за Украйна през трети страни, по същия метод госпожа Нинова желае да остане във властта през трети страни - през Политическа партия и Демократична България. Толкоз за госпожа Нинова ", приключи поста си водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР