Лидерът на ИТН Слави Трифонов поиска оставката на правителството. Това

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов поиска оставката на правителството. Това
Коментари Харесай

Слави Трифонов поиска оставката на правителството

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов изиска оставката на държавното управление. Това заяви той в своя Фейсбук акаунт във връзка избирането на подпредседател на Националната здравноосигурителна каса - Момчил Мавров.
" Днес просто е един от крещящите мотиви. Единственият излаз, с цел да избегнем неуспеха от некомпетентността на тези хора, да избегнем ежедневния позор от тяхната липса на морал, единственият излаз е това държавно управление незабавно да си подаде оставката ", написа той.
Ето какво написа Трифонов:
" Ние, хората, доста постоянно бъркаме мотив с причина. Просто, постоянно не вършим разлика сред двете. От дребен аз си дублирам, че би трябвало да върша тази разлика, тъй като тя е основополагаща в човешките взаимоотношения. Примерно: караш се с жена си и смяташ, че това е повода за вашите неприятни взаимоотношения, а в действителност това е мотивът. Причината евентуално е несходство в характерите. И, за какво умнея по тези психически въпроси? Защото следя през днешния ден какво се случва в Народното събрание и държанието на ПП-ДБ е подобен позор и такова брутално доказателство за липса на морал, адекватност, и за това да не различаваш мотив и причина. Поводът е избирането на подпредседател на Националната здравноосигурителна каса. Там има 8 милиарда и здравето на всички българи. Председателят на НЗОК е персонален избор на Асен Василев, а подпредседателят е избор на сътрудниците на ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Те желаят подпредседателят да е техен, с цел да може да управлява ръководителя. Но, Асен Василев не ще, задейства Кирил Петков и ето ти скандал в Народното събрание. Карат се, псуват се на майка и всичко това за контрола на парите за здравето на хората. Но това е единствено мотивът. Причината е безспорната неплатежоспособност на тази сглобка и излъченото от нея държавно управление. Доказателствата и мотивите са ежедневни. "  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР