Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира думите на Кирил Петков

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира думите на Кирил Петков
Коментари Харесай

Слави Трифонов за Кирил Петков: Инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разяснява думите на Кирил Петков по време на Националното заседание на ДСБ. Съпредседателят на Политическа партия прикани за обединяване на „ положителните сили против неприятните “, като точно тази му фраза Трифонов дефинира като „ извънредно детско, на комплициран човек “.

Ето какво написа Слави Трифонов:

Кога човек разделя хората единствено на положителни и неприятни? Разбира се, в детството.

Когато порастваш, с изненада научаваш, че и положителните хора вършат неприятни неща и неприятните хора вършат положителни неща, и за жалост не е толкоз просто.

После порастваш още повече и разбираш, че в действителност крайностите са много примитивна работа и същински положителните и същински неприятните са единствено в приказките, като Хари Потър.

Така че какъв е възрастен мъж, който напълно съществено приказва за събирането на положителните сили? Най-вероятно детски и комплициран човек, който счита всички останали за детски като него.

От няколко дни следя по всички малките екрани Кирил Петков като един български Дъмбълдор по какъв начин изяснява въодушевено, че за идните избори събира положителните сили, но напълно съществено. Точно това приказва.

Как „ Продължаваме промяната “ събират положителните сили. Тоест, всички, които не са с тях са неприятните сили. Дъмбълдор против Волдемор. 2023 година, България - политическата среда към този момент се трансформира в някакъв български вид на Хари Потър. И тук естествено ми е да изкрещя: Абе, вие естествени ли сте, бе?

Обаче не знам на кого да го изкрещя. На тия дето ги приказват тези нелепости или на тези, които им имат вяра. За това най-добре да си замълча, тъй като в последна сметка, съгласете се, че всеки от нас има визия за положително и неприятно, тъй че всеки самичък ще реши какъв се усеща. От положителните сили или от неприятните сили. Това й е хубавото на българската приказна народна власт, че в последна сметка всеки самичък взема решение.

P.s. Само желая да отбележа, че в последния филм за Дъмбълдор, той се оказа ЛГБТ.

Аз, несъмнено, съм европеец и регистрирам правото на всеки вълшебник да дефинира самичък половата си ориентировка.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР