Лидерът на ИТН Слави Трифонов е завел дело пред Софийския

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов е завел дело пред Софийския
Коментари Харесай

Слави Трифонов съди Петков за 50 хил. лв.

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов е завел дело пред Софийския градски съд против премиера Кирил Петков. Шоуменът упорства за 50 хиляди лева обезщетение поради изречени от министър-председателя квалификации по него адрес и породени неимуществени вреди.

Трифонов разгласи, че ще заведе иск против премиера в деня, в който " Продължаваме промяната " дадоха конференция, на която обявиха, че повода за разпада на обединението не е тематиката " Северна Македония ", а парите за ремонт на пътища и строителство.

Лидерът на Има Такъв Народ даде да се разбере, че е бил подразнен от мненията, че той бил мафията.

" Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, само че би трябвало да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници поради лъжите им. Спечелих всички каузи. Сега ще заведа каузи против Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните неистини и внушения ", съобщи тогава той.

Трифонов сподели, че с изключение на против Петков, ще заведе каузи и против вицепремиера Асен Василев, както и против спортния министър Радостин Василев. Последният стана министър от квотата на Има Такъв Народ, само че откакто партията отдръпна поддръжката си за държавното управление той напусна дружно с още няколко депутати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР