Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов за първи път

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов за първи път
Коментари Харесай

Слави Трифонов отчете имуществото си

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов за първи път откогато е политик, подаде декларация за имущество и ползи пред КПКОНПИ за 2022 година

Според подадените данни Трифонов има 9 млн. и 170 хиляди лв. в банкови влогове (в евро и лв. - бел.ред.), налични парични средства от 1.12 млн. лв. и 210 000 лв. приходи от друга трудова активност.

През 2022 година Слави Трифонов е закупил къща с двор в София за 1.3 млн. лева, излиза наяве още от декларацията му. Имотът е с разгърната застроена повърхност от 916 кв. м., а като генезис на средствата водачът на Има Такъв Народ е показал ликвидационен дял.

През предходната година Трифонов е продал имот от 3.7 дка в родното си село Тодорово до Плевен за 10 000 лв..

В декларацията са оповестени и дяловете в три акционерни сдружения. Това са " Алт плеър " АД, където има 29 994 акции за близо 300 000 лева, " Седем Осми " АД за 9 млн. лева и " Сет 666 " АД за 50 000 лв..

Любопитно е, че Слави Трифонов не е оповестил в декларацията си владеене на моторно транспортно средство, нито на водно, въздухоплавателно или друго.

Припомняме, през 2021 година и 2022 година, макар че по закон на Слави Трифонов бе задължен да подаде имуществената си декларация, той не го направи. Поради това му бяха издадени актове, които Трифонов разгласи, че е платил.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР